Hälsningar från VD

Hälsningar från VD

 

Jag heter Henrik Walter och har precis tillträtt rollen som VD för Nomo Group.

Vårt företag har utvecklats otroligt under åren och jag är stolt över att få möjligheten att fortsätta vår resa. I min nya roll är jag glad och tacksam över att få leda det fantastiska teamet på Nomo. Med en så stor grupp av specialister och vårt unika erbjudande är jag övertygad om att vi kommer att fortsätta uppfylla vårt uppdrag att förbättra konkurrenskraften och vara problemlösaren för den nordiska industrin.

 

Under de senaste två åren har vi alla upplevt överväldigande störningar i globala leveranskedjor, brist på komponenter och ökande kostnadsinflation. På Nomo är vi dedikerade till att hjälpa dig att övervinna dessa pågående, såväl som framtida störningar. Som teknisk specialistdistributör är detta kärnan i vad vi gör.

 

Vi upplever nu flera nya trender inom europeisk tillverkningsindustri som säkerligen kommer att påverka kraven på oss som företag och som en hållbar och pålitlig produkt- och tjänsteleverantör till dig. Vi måste därför fortsätta att utvecklas och du kommer snart att få se flera nyheter från vår koncern, både när det kommer till vårt produkt- och tjänsteerbjudande.

 

Nomo ser som sitt uppdrag att göra er mer konkurrenskraftiga genom att möta era behov, tillhandahålla specialistkunskap och en oöverträffat pålitlig försörjningskedja.

 

WE CARE | WE KNOW | WE DELIVER

 

 


Photo: photoinka.com