Nomo firar 75 år

Firar en historisk milstolpe. Nomo fyller 75 år

Nu har vi tagit de första stegen in i 2023, året då vi firar vårt 75-årsjubileum. Firanden med öppet hus kommer hållas över hela Norden under året.

 

Nomo har gjort en fantastisk resa hittills och genomgått en utveckling från att ha varit ett litet lokalt företag till att bli en nordisk verksamhet som nu finns på nitton platser i fem länder.

 

2022 avslutade vi med att nå ännu ett rekord för vår verksamhet, med högre försäljning och en större kundbas än någonsin tidigare. Förra året tog vi också vårt första steg in i mer avancerade industriella underhållstjänster, genom förvärvet av Nomo Industriservice. Tillskottet välkomnades varmt av många av våra kunder på den industriella eftermarknaden.

 

För våra OEM-kunder har optimeringen av vår lagerverksamhet gjort en verklig skillnad och förbättrat både servicenivåer och effektivitet. Vi servar nu de nordiska OEM-marknaderna från våra huvudsakliga centrallager i Tammerfors Finland och Täby Sverige, med stöd av lokala servicelager runt om i Norden.

 

Vi är fast beslutna att fortsätta utvecklas och leda i vår bransch genom att vara lätta att samarbeta med. Därför kommer du att se fler digitala lösningar från Nomo under jubileumsåret. Men självklart ska du alltid känna en personlig och välbekant koppling när du arbetar med oss. Våra medarbetare är vår största tillgång, som vi hoppas att du känner ger dig värde varje dag.

 

Se till att följa oss på sociala medier under året för att lära dig mer om personerna från Nomo, både nykomlingar och seniora medlemmar i teamet.

 

LinkedIn Nomo
Facebook Nomo Industriservise