Om oss

Nomo är den största oberoende distributören och lagringsspecialisten i Norden

 

Sedan 1948, då företaget grundades har vi utvecklat relationer med ledande och globala premium tillverkare vilket resulterat i ett unikt teknologi- och produktutbud inom lager. Vartefter företaget har utvecklats har vi adderat närliggande teknik till vårt utbud, utan att kompromissa vår specialistroll. Idag erbjuder vi även transmissionsprodukter, tätningar, specialunderhållsprodukter och tjänster.

 

Som ett ISO 9001 och ISO 14001-certifierat företag, är Nomo en pålitlig partner genom hela kedjan, från första förfrågan, till produkturval, applikationsanalys och leverans av produkten.

 

Vi erbjuder våra kunder inom OEM och eftermarknaden specialiserade tekniker och försäljningsspecialister som kommunicerar på de nordiska språken. Med nära 180 högutbildade och erfarna medarbetare, baserade på 19 platser runt om i Norden kan du lita på Nomo när du behöver specialistkunskap nära dig.

 

Vårt huvudkontor och centrallager ligger i Täby, norr om Stockholm nära Arlanda flygplats. Vi kan erbjuda dig expressleveranser över hela världen genom en välbeprövad logistikkedja. Ytterligare tillgänglighet får ifrån våra lokala servicelager. Nomo har kontor i Sverige: Stockholm/Täby, Göteborg, Malmö, Avesta, Borlänge, Gällivare, Gävle, i Danmark: Smørum, i Norge: Ålesund och Trondheim och i Finland: Björneborg, Helsingfors, Åbo, Tammerfors, Vasa, Lahtis och Uleåborg. Dessutom har vi försäljningskontor i Shanghai med logistikcenter i Ningbo i Kina.

 

Företaget har en årlig omsättning på 640 miljoner SEK.